SELECTED CHINO
BUSINESS & PLEASURE
Hvad er mere alsidig end en klassisk chino? Denne slim fit chino fra Selected, kommer i flere forskellige farver og er perfekte til alle anledninger. Arbejde, fest eller bare til hverdag? Denne chino kan det hele.
Prøv at style dem med en t-shirt og oxfordskjorte, for et afslappet weekendlook. Eller brug dem med blazer for et mere festligt udtryk!
Produceret med certificerede og brandede materialer og med fokus på holdbarhed, er denne chino en sikker vinder når det kommer til Better Basics.
-
Økologisk bomuld
Ved at bruge certificeret og branded økologisk bomuld undgår man skadelige kemikalier, beskytter vandressourcer og fremmer biodiversitet. Samtidig sikrer det sundhed for landmænd og forbrugere og styrker jordens frugtbarhed på lang sigt.
-
Kvalitet
Disse bukser er lavet med LYCRA® T400®-fiberinnovation, der giver en langtidsholdbar pasform og bevarer formen. Den unikke LYCRA® XTRA LIFE™-teknologi gør stoffet mere slidstærkt og garanterer, at det holder formen og ikke begynder at hænge, selv efter adskillige ganges brug.
www.lycra.com -
Alsidighed
Alsidige produkter reducerer behovet for flere køb, da de kan bruges til forskellige lejligheder og styles på forskellige måder. Dette minimerer overforbruget og sparer ressourcer.
VASK & VEDLIGEHOLD
50% Økologisk bomuld, 41% Bomuld, 6% Polyester, 3% LYCRA®
Vask dine chinos ved højst 40 grader og vælg et skånsomt eller delikat vaskeprogram for at undgå slid på stoffet. Dette skåner ikke blot miljøet ved at spare energi, men hjælper også med at bevare farverne og formen på dine chinos. Vælg et mildt og miljøvenligt vaskemiddel uden hårde kemikalier og undgå at bruge for meget skyllemiddel, da dette kan være skadeligt for både miljøet og tøjets materialer.
Efter endt vaskeproces anbefales det at lade dine chinos lufttørre. Lufttørring er ikke blot mere bæredygtigt end brugen af en tørretumbler, da det sparer energi, men det er også bedre for tøjet selv. Dette vil hjælpe med at bevare tekstur, pasform og forlænge levetiden for dine chinos.